sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Taskuneuloosissa.

 
 
 
 
Kanssa samankaltaisten.


Puikkojen kilinää.
Neulontaa.
Juttelua bloggauksesta.
Iloja, onnistumisia, haasteita ja neuvoja.

Naurua.

Mikä parasta -
Uskoa tekemiseen:
"Minä osaan"
"Minäkin olen hyvä"

Lisää naurua.

Aika tuli vastaan.
"Tavataanhan uudestaan?"

Halauksia ihmisiltä, joita en vielä eilen tuntenut.Taskuneuloosi  tarkoittaa neulojien avointa "pop up" tapaamista, liittyen neulontaan ja sosiaaliseen mediaan. Tapaamisen tarkoituksena on verkostoitua, oppia uutta ja jakaa osaamista. Taskuneuloosi järjestettiin Lentävä Lapanen nimisessä neulekahvilassa Järvenpäässä.

11 kommenttia:

 1. Onnistuit hienosti luomaan tapahtuman tunnelman harvoilla, mutta tarkkaan valituilla sanoilla ja niitä täydentävillä kuvilla. Voin aistia ihanan fiiliksen, mutta harmittelen, etten päässytkään paikalle.
  Kurkkasin neulomiasi sukkia ja hitsi, kun ehdin jo aloittaa yhdet äidilleni. Haluan tehdä hänelle myös ne pöllösukat. Muutkin sukkasi ovat niin kauniita, että sain niistä inspiraation neuloa jatkossa myös villasukkia, kun tähän asti olen neulonut lähinnä kaikkea muuta. Pidän villasukkien neulomista jotenkin niin paljon työläämpinä. Kunpa vaan aika riittäisi kaiken haluamansa neulomiseen :)

  VastaaPoista
 2. Hei!!! Kiitos kommentistasi! Meillä olikin eilen puhetta "kokouksessa", että minulla on tulee ensin kuvat ja sitten teksti..., jos tulee ;) Hienoa, jos sait kiinni tunnelmasta!
  Jos ja kun aloittelet pöllösukkia, jos tulee ongelmia laita toki viestiä!
  Nytpä minäkin lähden tutustumaan sinun blogeihisi.
  Toivottavasti näemme seuraavassa Taskuneuloosissa ;)
  Virve

  VastaaPoista
 3. Blogisi nimi on oiva. Siksi, että minulla on aina villasukat - jos ei jalassa niin laukussa. Palelevainen kun olen. Tunnelmat olivat minunkin mielestäni mainiot. Kiva, että ehdit #taskuneuloosi'in, seuraavan kerran tavataan ehkäpä #taskulounaalla. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös niin ;) ? Siitähän se lähti, että minullakin on aina villasukat. Päivällä ja yöllä. Kesällä ja talvella. Ja sitten vielä hurahdin tähän kutomiiseen ;)
   Toivottavasti taas tavataan!

   Poista
  2. Kyllä, kesät talvet, päivin öin. Villasukat. Myös minulla. Kiva kun löytyy muitakin villasukkiin hurahtaneita :)

   Ihana blogi, kuvat toimivat näin 11 tunnin työpäivän jälkeen tekstiä pareemin. Ja joku päivä perehdyn minäkin näihin profiileihin, nyt onneksi valikossa Nimetön.

   Mukavaa viikkoa kaikille,

   Katja

   Poista
 4. Oi ihanuutta: eilen mukana olleena kuvasi tavoittavat #taskuneuloosi -tapahtuman tunnelman todella oivallisesti - ja niin kauniisti.

  Ja kuten eilen oli puhettakin: anna piupaut sanojen ja kuvien järjestykselle. Jos kuvat tulevat sanoja ennen, hyvä, anna tulla. Äläkä harmittele, vaikka sanoja ei aina tulisikaan.

  Kuvat puhuvat enemmän kuin tuhat sanaa, tuumaa jopa myös itse Rouva Sana ;).

  Seuraavaa #taskuneuloosia jo odottaessa :)! Ole Etanaelli sinäkin silloin "hoodeilla"!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu! Äkkiä uusi taskuneuloosi !!! :) Onpa sitten syy tavata Rouva Sanaakin useammin ;)

   Poista
 5. Terkkuja myös minulta, #taskuneuloosiin eilen hurahtaneelta. Hienot kuvat ja iloa tuottava teksti. Luin sen kokonaan kun sitä oli niin vähän ja hauskasti aseteltuna ;)

  VastaaPoista
 6. Sun kirjoitus on upeeta, miten osaat vangita tunnelman vähin sanoin. Unohdin kysyä oliko sun harmaat pitkät sukat omaa suunnittelua? Mä sain just valmiiksi ekan keväthuuma-sukan blogista käsistä karannut. Nähdään taas.

  VastaaPoista
 7. Kiitos kiitos. Ei ole omaa tuotantoa ne pitsivillasukat. Niiden ohje löytyy täältä:
  http://www.novita.fi/index.php?cms_cname=neulemallisivu&nlm_id=93895

  VastaaPoista
 8. Mahtavan hienoja kuvia sinulla! Ja harkittuja sanoja. Yhdessä hyvin kuvaavat viikon takaista tunnelmaa <3 Opettavaista huomata, kuin erilailla samasta tilaisuudesta voi kertoa, niin sanoilla kuin kuvillakin. Seuraavaa #taskuneuloosia odotellen! Mukavaa keväänodotusta!

  VastaaPoista

Jätä viesti, kiitos -
Olen iloinen kaikista kommenteistanne !