maanantai 26. elokuuta 2013

Turistina Helsingissä.

Viime viikolla vietin yhden naisen Helsinki päivää.

Tottakai Helsinki on minulle tuttu kaupunki. Olenhan syntynyt siellä, työskennellyt siellä ja tietenkin käynyt usein shoppailemassa siellä. Kuitenkin niin on päässyt käymään, että Helsingin metro ei ollut minulle tuttu. Matkani tarkoitus oli käydä lapsuuden kotini naapurista tutun pojan omistamassa kahvilassa. Hmm. No johan tähän tarvittiin kolme kulkuneuvoa, jotta pääsisin täältä maalta sinne Helsinkiin Aleksis Kiven Kadulle. Auto, juna ja metro. Fiksuna likkana nappasin Helsingin rautatie-asemalta Travel infosta mukaan kaupungin kartan. Jep! Sörnäisten metro-asemalla jäisin pois ja siitä ihan lyhyt kävely matka! Kartta oli kuitenkin tarpeen, kun suuntavaistoni sekoittui kaupungin hälinään noustessani metrotunnelista ;)

Kahvila Sävy on tunnettu hyvästä ja laadukkaasta kahvistaan. Eikä suotta, näin on!
Cappucino oli varmasti parhaimpia mitä olen juonut. Sisustukseltaan Sävy on ihanan rosoinen ja urbaani. En tavannut lapsuuden tuttavaani, mutta kahvilan emäntä oli oikein mukava ja viehettävä.

Helsinki Fashion Day.

En voinut olla menemättä yhteen lempi vaatekaupoistani. Vilaan. Eipä siinä kauan nokka tuhissut kun nämä mekot olivat kainalossa... ja kassissa... koska tiesin heti minkä kanssa yhdistän ne ;) - eli näiden:Huomasin päivän aikana, kuinka kivaa on kulkea yksin omassa aikataulussa.
Hitaasti ja ihmetellen. Suosittelen muillekin!

- Virve
Ps. Stockan herkusta nappasin
mukaan nämä.
Kiva syksyinen koriste.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti, kiitos -
Olen iloinen kaikista kommenteistanne !