perjantai 14. helmikuuta 2014

Ystävän lahja.

Mietin pitkään, että mitä kirjoittaisin ystävänpäivänä.
Mitä kirjottaisin ystävyydestä. En keksinyt mitään hyvää runoa tai kauniita mietilauseita. Enkä varsinkaan löytänyt mitään valmista tekstiä, mikä olisi ollut juuri sopiva.

Pohdin ystävyyttä. Omia ystäviäni.
Miksi jotkut ystävyydet kestävät vain vähän aikaa, muutamia vuosia ehkä. Ja toiset kestävät läpi elämän. Jotkut ystävyydet alkoivat lapsena koulussa, jotkut opiskelemassa, jotkut työelämässä ja jotkut elämänvaihden myötä. ... Ja vieläkin minun polulleni löytyy välillä joku uusi ihminen, joka kävelee kanssani samaan suuntaan. Kuulostaako tutulta? Eikös se näin mene?

Vaikka on ystävyyksiä, jotka syystä tai toisesta ovat jääneet taakse... Niillä kaikilla tuntuu olevan jokin tarkoitus. Kun pohdin asiaa tarkemmin, olen saanut ystäviltäni aikamoisia "lahjoja" - Yhdeltä sain lahjan "Opin nauramaan itselleni." Jopa pelleilemään. Toiselta sain lahjan "Lapsen hyvinvointi on tärkeitä maailmassa." Tässä kohtaa opin olemaan vielä lempeämpi omille lapsilleni, eikä mikään asia aja heidän hyvinvointinsa edelle. Eräs vanha työtoverini piti usein kättään olkapäälläni kun puhui minulle. Lisäksi hän painotti usein sanoja Kiitos ja Anteeksi. Nämäkin tavat tarttuivat minuun... Vaikka nämä ihmiset ovat jääneet elämästäni - osa kokonaan pois, osan kanssa "tykkäillään facebookissa" - Voin todella sanoa, että heillä on jokaisella ollut tarkoituksensa minun elämässäni.

Entä sitten ystävät joiden kanssa minulla on onni ja rikkaus kulkea edelleen.
Ystävä - Olet kuin sisko jolle voin puhua kaikesta
Ystävä - Olet tukenani kuin vahva puu, kun kaadan taakkani sinun päällesi
Ystävä - Aina kun näen tai koen jotain ihanaa. Haluaisin jakaa sen kanssasi
Ystävä - Voin aina laittaa sinulle ihan turhan tekstarin "Vi****aa" ja se helpottaa
Ystävä - Voin aina (ja ihan 100% varmasti) luottaa sinuun
Ystävä - Olet minulle tärkeä


Viettäkää hyvä ystävänpäivä! Ja miettikää tekin, mitä olette saaneet ystäviltänne!

 

Hyvää ystävänpäivää mun ystävät!
<3:lla Virve

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti, kiitos -
Olen iloinen kaikista kommenteistanne !