tiistai 4. helmikuuta 2014

Back to the 80´s

Ai ketä meitä oli?


Siel oli se Madonna, sit se Axl Rose, Jon Bon Jovi ja se Top Gunin tyyppi.
Joo, oli siel sit paljo muitaki, emmä ees kaikkii tuntenu...Ne oli yhet hyvät bileet yhel mökil tuol böndellä.. Ne oli kato sen Bon Jovin Jonin synttäri partyt.
Vitsit se ku se tarjos meille boolii, ni hei se oli vihreetä! Siin oli varmaan sitä Pisang Ambuunia. Vai mitä se oikein oli?  Alkudrinkit me saatiin tosi hienoist laseit, varmaan vaan tollasil rokkareil on sellasee varaa.


Mun mielest kaikil oli siel niin sairaan upeet kledjut. Ihan varmaan uusinta muotii. Seppälästä varmaan. Paitsi niil staroil, niil oli varmaan sielt Harrodsilta tai jostain.Kyl me siis jorattiin niin paljo, et mul oli aamul paikat siis ihan tosi jumissa. Onneks muillaki oli. Ainaki yks Jansku (tai se on Jaana, mut mä sanon sitä Janskux) sano, et sil oli kans. Ja sil Katjal. Se Katja on sen Jon Bon Jovin kaa.

Me nähtiin vähän videoo sen Jon Bon Jovin elämäst, niinku lapsuudesta tähän päivään. Se oli magee.
Niis bileis oli hassuu se, ett sen Jonin mutsi hääräs siel keittiös?!?! Ja sit sen Jonin veli oli niinku ihan varppina siin salaisena agenttina, niin ku turvamiehenä tai jotain, koska sil oli ase ja sellanen skouden merkki.
No emmä tiä.

Sit mä kuulin, et joku gimma oli suunnitellu niinku niiden juhlien rekvisiitat ja sillee. Siel oli kaikkii bändien julisteita ja kaikkee muita ihan uusimpii mageit juttui. Kelatkaa sil Jonil oli puhelin omassa huoneessa!
No mä en tiä kuka se gimma oli.

Sit hei, olisittepa olleet näkemäs, ku siel oli siis tosi upeet diskovalot ja kaikki, ni hei sit yks uhkarohkee kundi, se tais olla se Top Gunin tyyppi, ni se kiipes jotenki sinne tosi korkeelle ja mä pelkäsin et ne diskovalot tippuu! No mut onneks ei tippunu.

Tietty sille Jonille oli suunniteltu synttärikakku ihan näitä juhlia varten. Mä luulen et se oli joku "jolla on jo nimee niiden piireissä!" Sil on kyl kaikkiin juttuihin ollu ihan ammattilaiset hommissa (melkein epää mun mielest..) Mut joo, se party cake maistu ihan superille.

Loppuillast joku oli pölliny mun kameran. Ja ottanu sil ihan outoi kuvii. Niist kuvist sais kyl massii keltaselt lehdistölt tai Suosikist, koska osa staroist ei enää näyttäny olevan ihan vimpan päälle. Mut emmä taida viittii niit lähettää..

Anyway.
Siel oli sit yks kiva tyyppi. Se oli kyl vähän juppi tai jotain. Mut se tarjos mulle hopee toffeeta, niin mä lähin sit sen matkaan.

*******


Tämmönen aikamatka meillä oli viime viikonloppuna!
Kiitos Jani ja Katja. Ikimuistoisten juhlien järjestämisestä.
Ja vielä kerran. Onnea Jani.Terkkuja,
Virve
*Yrittäen palailla nykypäivään*5 kommenttia:

 1. Ihanaa textiä☺☺, saaks tätä jakaa!?

  VastaaPoista
 2. Joo, kyllä saa :)
  Nimim. "Wondering who´s asking?"

  VastaaPoista
 3. Hei
  Älyttömästi kiitoksia sille gimmalle suunnittelu- ja toteutusavusta, sekä erittäin hyvästä seurasta :)
  ps. sille jupille terveisiä !
  t: Jon

  VastaaPoista
 4. Kiitos Kiitos ;) ja vien terveiset perille :)

  VastaaPoista
 5. Jaa-a, kasikytluku on kyllä jotain hillitöntä. Suhtaudun siihen mielenkiinnolla ja lämpimällä ymmärryksellä, vaikkein voikaan sen ajalta mitään erityistä muistaa (ikäni puolesta, en sentään pyyhkinyt koko vuosikymmentä mielestäni;)

  VastaaPoista

Jätä viesti, kiitos -
Olen iloinen kaikista kommenteistanne !