keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Se magee tehdastyyli!

Poikkesimme hiljattain ystäväni kanssa erääseen lifestyle ja sisustusputiikkiin Hämeenlinnan kupeessa. Tämän tyyppisiä maalaismaisemiin, puutalojen ylimääräisiin huoneisiin perustettuja "naisten unelma- putiikkeja" on mielestäni pulpahdellut esille viime aikoina tämän tästä. Mutta tämä erottui joukosta. Edukseen.
Industrial-tyyli ja rosoisuus tekivät minuun heti vaikutuksen. Mustaa, valkoista, tiiliseinää, hopeaa, messinkiä... Ei enää hempää maalaisromantiikkaa...

Päätin heti, että nyt en osta mitään kynttilää täältä! Pakko saada mukaan jotain isompaa, jotain joka eroaa täysin tavallisesta tyylistäni.
Jokin sai minut kiinnostumaan kuviollisesta matosta. Tämä matto olisi pakko saada. Hitto! Kirjava matto ja vielä mustavalkoinen! Meillä kun sisustusta määräilevät valkoinen, ruskea ja beige sekä vielä savunsininen sohvaryhmä.
Hypistelin mattoa epätoivoisena. Myyjä lupaili jo, että kyllä sen saa sitten vaihtaa.
Keittiö?! Jee! Sitä on pakko kokeilla keittiöön. Ruokapöydän alle.
Tyytyväisenä lähdin matto kainalossa kotiin.

Myöhemmin huomasin, että Kalastajan vaimolla on tämä sama matto blogissaan :)!
Varmaan olinkin sen sieltä jo nähnyt, en vaan kaupassa osannut asioita yhdistää, mutta saatoin tehdä valinnan alintajuntaisesti sillä perusteella. Jokin niin kummallinen vetovoima tuohon outoon mattoo oli ;)

Kumpa olisin voinut kuvin jakaa kanssanne tämän lifestyle putiikin ihanuudet. Enkä tullut edes kysyneeksi saisiko heistä näin blogissa mainita. Joten käykääpä googlaamassa "industrial sisustustyyli" - niin tiedätte mitä tarkoitan.

Tässä tämä matto nyt on.
Ja onneksi omasta takaa löytyi jotain juttuja mausteeksi... niin saatiin sitten vähän tehdastyyliä (?) meillekin ;)


 Tämmöstä.

Ai niin. Mä olin pitkään haaveillut tähtihuivista. Joo, niistä mitä kaikilla nyt on.
Niitä löytyi myös samaisesta putiikista.
Tässä mun:

Lokakuuta <3
Toivoo Virve1 kommentti:

  1. Moikka moi! Tuli vastavierailulle ja huomasin heti unelmien lisäksi toisenkin yhtäläisyyden! Sisustuskeiju haasteessani haaveilin minäkin tästä matosta keittiön pöydän alle! :D Ihanaa syksyn jatkoa sinulle :)

    VastaaPoista

Jätä viesti, kiitos -
Olen iloinen kaikista kommenteistanne !