maanantai 16. syyskuuta 2013

Päivitys kateutta?

Heippa!

Iskikö Facebook-päivitys kateus?
Yhdellä on selvästi ihana naistenilta menossa. Kuvassa kaikki hymyilevät ja kilistelevät laseja, tunnelma on iloinen. Toisella on ihanat sisustus- tai puutarhakuvat Ja perhana - toi yks lataa jo ties kuinka monennet lomakuvansa kaikkien nähtäväksi.
Luin viime viikolla artikkelin, jossa käsiteltiin tätä aihetta.
Tuoreen tutkimuksen mukaan  joka kolmas ihminen on facebook käyntinsä jälkeen tyytymätön ja turhautunut omaan elämäänsä.
Hä? No hei siskot! Mulla on lääke tähän:
Ihan hetken mielijohteesta (kesken sen artikkelin lukemisen) nappasin kuvan meidän olohuoneen pöydästä:

Noin. Tämmönen se on arkiseltaan! Toivottavasti jotakuta helpotti ;)
Hyvin harvan ihmisen koti on aina kuin sisustuslehden sivuilta tai elämä ruusuilla tanssimista, mutta silloin kun on onnistunut sisustuksessa tai on viettämässä ihanaa iltaa ystävien kesken vaikkapa Italialaisessa ravintolassa on aika ihanaa jakaa se tunnetila muillekin! Onks muut samaa mieltä?
Lukemani artikkelin mukaan ihmisillä onkin luonnostaan tarve näyttää parhaat puolet itsestään ja netissä se on hyvin helppo toteuttaa. Lienee hyvä muistaa kuitenkin, että näissäkin tapauksissa kolikolla on se toinenkin puoli. Niin meidän jokaisen elämässä.
Jaetaan silti kaikki ihanat kuvat ja tapahtumat elämästämme! Niistähän voi saada ideoita itselleen!

Yllä olevasta kuvasta ei ehkä löydä ideoita, mutta voit huokaista helpotuksesta, koska luulen, että aika monella on just tän näköistä arki kiireiden keskellä. Siivotaan sit ku tulee vieraita. (Jos jaksetaan ;)

Virve

Hui, toivottavasti mä en nyt menettänyt lukijoita tämän ansiosta! ("Ai, tol on oikeesti käytettyjä nenäliinoja pöydällä...") ... Joten..
...Niitä kauniimpia kuvia luvassa myöhemmin tällä viikolla.

1 kommentti:

 1. Olen törmännyt blogi- ja fb-päivityskateuteen liittyviin pohdintoihin monilla eri sivuilla. En rehellisesti sanoen ymmärrä, mihin kateuden siemenet oikein perustuvat.

  Itse luen (sisustus- ja lifestyle-)blogeja lähes tulkoon vain ja ainoastaan niiden kauniiden kuvien ja valoisten ajatusten vuoksi. Ne ovat kuin sisustuslehtiä.

  En suin surminkaan heittäytyisi sellaisen sisustusblogin lukijaksi, joka olisi päivästä toiseen täynnä arkisia kuvia kodista. Miksi? Koska samaa voin katsella omassakin kotona.

  On päivänselvää, että jokaisen, blogin ylläpitäjänkin, kotoa löytyy sotkuisia nurkkia, kaaosta ja ehkä eripuraakin. Teidän ihanien blogien ylläpitäjien taito kuitenkin on tuoda kodeistanne kaikki kaunis esiin - meidän lukijoiden iloksi ja piristykseksi. Jos jotakuta tämä ahdistaa, blogia ei ole pakko kenenkään lukea.

  Minä nautin kauniista blogeista ja olen aina iloinen, kun jaatte valoisat tunnelmat lukijoidenne kanssa.

  Lämpöä syksyysi Virve!

  VastaaPoista

Jätä viesti, kiitos -
Olen iloinen kaikista kommenteistanne !